The FeelGoodStore

The FeelGoodStore

FocusOnMe heeft een PoP Up Coachwinkel geopend. Een tijdelijke winkel voor de activiteiten van FocusOnMe en daaraan toegevoegd het nieuwe concept: Inloop-Coaching voor €1,- per minuut. Maar je kunt ook gewoon eens even komen kijken: de kans om eens kennis te maken met coaching.

Hoe ziet zo’n coach er eigenlijk uit? En wat doet ze? Met wat voor soort vragen kan ik terecht bij een coach? Op welke manier kan ze mij helpen? Moet ik eigenlijk wel een vraag hebben of kan ik ook bij haar terecht voor wat meer inzicht in een bepaald dilemma of in iets wat me bezighoudt?

Je hoeft geen afspraak te maken, maar het kan wel. Dat kan ter plekke, maar ook online. Gebruik daarvoor het formulier hiernaast.

Daarnaast biedt deze winkel je de mogelijkheid om aan een groepsactiviteit deel te nemen, bijvoorbeeld StoryTelling of het Kwaliteitenspel. De groepsactiviteiten zijn zonder inschrijving toegankelijk, maar je kunt je ook via het formulier van te voren aanmelden. Dan heb je een gegarandeerde plek. In de agenda zie je wanneer deze activiteiten gepland zijn. Deelname kost €5,–

Soms is er een gratis toegankelijke thema-talk: een les in het kader van het vak Coaching. In de agenda kun je zien wanneer er een gratis les gepland is. Via het formulier kun je je hiervoor aanmelden.

Ook zijn er ’s avonds een aantal workshops gepland, bijvoorbeeld “stembevrijding” of een opstelling.

Je kunt online een afspraak maken, gebruik daarvoor het formulier. Als er “coach aanwezig voor inloop of afspraak” staat kun je een afspraak maken. Geef via het formulier aan hoe laat en hoe lang je wilt boeken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je afspraak of inschrijving te bevestigen.

Maar je kunt ook gewoon even binnenlopen. Inloopcoaching kost €1,– per minuut. Meedoen met een groepsactiviteit kost €5,–; een workshop kost €20,–.

Dinsdag 6 juni van 19.00 uur tot 21.30  uur: Opstellingen-avond. Schrijf je hiervoor in via het formulier. Prijs: €20,– of stuur een mail naar info@focusonme.nl

Zaterdag 17 juni van 10.00 uur tot 12.00 uur: Mentaal de zomer in! Door Oosterhof Trainingen. Prijs: €20,–. Inschrijven via info@oosterhoftrainingen.nl Info:https://www.facebook.com/FocusOnMeCoaching/

 

inschrijfformulier

Focus On Me Coaching Amsterdam The FeelGoodStore Amsterdam
Social Media:
Focus On Me Coaching Amsterdam The FeelGoodStore Amsterdam