Persoonlijke Coaching

Ik wil je graag ontmoeten. Persoonlijk, telefonisch, via Skype of e-mail. Kies jij maar. Ik maak graag tijd voor je vrij.

Als we na de kennismaking besluiten om samen op reis te gaan, maken we een afspraak voor een intake-gesprek. Tijdens de intake gaan we wat dieper in op je vraag en je doel, en op wat je tijdens het traject kunt verwachten.

Een traject bestaat gewoonlijk uit 6 sessies. Minder is natuurlijk ook mogelijk. Het is tenslotte maatwerk. Een sessie duurt ongeveer 5 kwartier. Na afloop van de sessie maak je een reflectieverslag. Het is ook mogelijk dat je huiswerk mee krijgt.

Als er meer sessies nodig zijn, dan bespreken we samen de mogelijkheden voor een vervolgtraject. Een vervolgtraject bestaat gewoonlijk uit 3 sessies. Meer of minder kan natuurlijk ook.

Heb je geen behoefte aan een coachingtraject, maar wel aan een eenmalig gesprek, dan is een APK’tje iets voor jou. Een APK’tje kun je het best vergelijken met een onderhoudsbeurt voor je auto: het werkt allemaal nog, maar voor de zekerheid wordt de boel even nagekeken. Hier en daar wordt wat gesleuteld en gesmeerd, zodat je auto weer rijdt als een zonnetje! Zoals een APK voor je auto periodiek wordt uitgevoerd, kan jouw APK’tje ook periodiek uitgevoerd worden; bijvoorbeeld 4 x per jaar.

Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een aantal bijzondere coaching-sessies:

Voor organisaties bied ik ook persoonlijke coaching aan. Klik hier voor meer informatie.

Je bent welkom!

Focus On Me Coaching Amsterdam The FeelGoodStore Amsterdam
Social Media:
Focus On Me Coaching Amsterdam The FeelGoodStore Amsterdam