recensies

Lees hier wat anderen vinden van FocusOnMe of plaats zelf een recensie.

FocusOnMe recensie pagina
(10)
(10) Alexander
vr, 10 maart 2017

De gesprekken met Lilian heb ik als zeer leerzaam ervaren. Ze is erg goed in de zoektocht naar de grenzen van jouw comfort zone en weet daar te laveren zodat het nooit vervelend of oppervlakkig wordt.

Een aanrader als je zit met een vraag of probleem, maar ook prima als je een goed en uitdagend gesprek wil voeren.


(9) Anneke
zo, 21 augustus 2016
url 

Het coaching traject bij Lilian heb ik als zeer leerzaam en leuk ervaren. Het is een verrijking voor mezelf en daardoor mogelijk ook voor anderen. Lilian is een super leuke en goede coach. Ze prikkelt je om buiten de geijkte paden te denken en laat je op verschillende manieren zien wat het effect van jouw gedrag op anderen kan zijn. Wat je ermee doet kun je zelf bepalen.(8) Inge
wo, 3 februari 2016
url 

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen je vraag/probleem helder te krijgen, de oorzaak te achterhalen van je gevoelens en je gedrag waar je last van hebt, en je helpt weer jezelf te vinden? Dan beveel ik je Lilian van harte aan! Ze heeft hierbij super geholpen. Waar ik met goede herinneringen aan terug denk is de goede gesprekken op Lilian haar bank met fijn uitzicht op de lucht en wolken met op de voorgrond de bomen en een mooi oud pand. Met Lilian als hele goede coach; ze is op een zachte en respectvolle manier goud eerlijk, begripvol en meedenkend. De inzichten zijn verhelderend en haar tips heel bruikbaar.
Met Lilian heb ik een bijzondere reis gemaakt door mijn leven en persoonlijkheid, waarvan ik zeker weet dat ik mijn hele leven plezier heb!

(7) Steve
wo, 27 januari 2016

Het traject met Lillian is voor mij een indrukwekkende reis geweest naar een positiever pad. Ze helpt je groeien en jezelf leren kennen en doet dat op een manier die bij je past en heel vertrouwd voelt.
Ik beveel focusonme van harte aan!

(6) Gerrie
za, 25 april 2015

Dankzij de open, eerlijke benadering en de lieve, warme uitstraling van Lilian is Lilian een coach bij wie je je direct op je gemak voelt. Enerzijds gevoelig voor wat er in je hart en hoofd afspeelt, anderzijds met praktische oefeningen die je direct in de praktijk kan toepassen. Een prettige ervaring die ik iedereen kan aanraden!

(5) Jesse Hoogeveen
wo, 25 maart 2015

Lilian is een coach die ik iedereen zou aanraden! Ik heb een coachingstraject bij Lilian gevolgd en dat was echt life changing. Lilian is een hele eerlijke en oprechte coach die de dingen heel goed doorziet en deze ook heel concreet kan benoemen. Ik vind de bank van Lilian een heerlijke plek om te zijn en het heeft me terug gebracht naar mezelf. Lilian is ontzettend scherp en kundig en kan heel eerlijk zijn op een hele prettige manier. Confronterende woorden komen op een hele prettige manier aan. Lilian gebruikt ontzettende goede technieken op het perfecte moment. Ik heb ontzettend veel bewondering voor de krachten van Lilian en voor haar als persoon en ben dankbaar dat we weer aan het begin van een (vervolg) coachingstraject staan. Spannend en veel in in!

Ik gun dit iedereen. Na een stap over de drempel gezet te hebben bij Lilian dan weet je het, dit zit goed!


(4) Ronald
wo, 11 februari 2015

Lilian heb ik als een fijne coach ervaren. De vragen die ze stelt zetten aan tot denken. Haar manier van doorvragen geeft bij mij het gevoel dat ze luistert en begrijpt. De oefeningen die ze doet, helpen erg bij de coachvraag waar ik mee aan het werk ben geweest.

Jammer dat mijn coachvraag zo goed is opgelost, want ik had graag nog met Lilian verder gewerkt. :-)

(3) Jaap
wo, 12 november 2014

Het Coachingsgesprek met Lilian heb ik als goed, fijn en vertrouwd ervaren. Niet alleen kreeg ik het gevoel dat ik me kwetsbaar kon opstellen, maar Lilian kan goed luisteren, vervolgens vragen en doorvragen. Ze geeft geen antwoorden maar probeert je daar zelf achter te laten komen. Ook deden we oefeningen die voor verrassende inzichten zorgden. Verder is ze ook erg alert op (fysieke) uitdrukkingen die je zelf niet in de gaten hebt. Elke vervolg sessie was ik steeds benieuwd en werd ik verrast.

Nogmaals dank en een aanrader!

(2) Marco ter Brugge
do, 10 juli 2014

Uit eigen ervaring kan ik Lilian Smits met een gerust hart aanraden. Lilian kwam op mij professioneel en vriendelijk over. Ze luistert aandachtig naar je probleem en met behulp van doorvragen en huiswerkopdrachten gaat ze opzoek naar hetgeen dat het probleem veroorzaakt.
Lilian helpt je weer om te luisteren naar je gevoel, dit is niet altijd even makkelijk en soms zelfs erg confronterend omdat je alle kanten van jezelf weer leert kennen. Maar Lilian zorgt er altijd voor dat je je op het positieve blijft richten. Na elke sessie voelde ik me weer een stukje beter, omdat ik het gevoel had dat ik weer een stukje dichter bij de oplossing van mijn vraag/probleem was.
Ik voelde me altijd welkom tijdens de sessies en in haar kantoor heerste altijd een serene sfeer.

Zelf ben ik nog steeds blij dat ik het coachtraject met Lilian ben aangegaan, het heeft mij erg geholpen

(1) Richard
ma, 4 augustus 2014

Het Coachingstraject met Lilian heb ik als erg goed en prettig ervaren. Het was soms ook wel 'hard werken' want Lilian helpt je wel op weg, maar laat je zelf de antwoorden vinden. Maar dat is natuurlijk alleen maar goed.

Je gaat tijdens het traject nadenken over zaken waar je nog nooit over hebt nagedacht en daarmee leer je jezelf beter kennen. Die kennis is soms bevestigend, soms verhelderend, en soms ook confronterend (doe ik dat echt??)

Naast dat Lilian goed is, spreekt ook de frisse no-nonsense aanpak me aan. Dat begint al bij deze site.

Ik kan het iedereen aanraden!


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Focus On Me Coaching Amsterdam The FeelGoodStore Amsterdam
Social Media:
Focus On Me Coaching Amsterdam The FeelGoodStore Amsterdam