coaching voor individuen en groepen

“Be the change you want to see”, zegt Ghandi. Als je wilt dat er iets verandert, dan zul je dat zelf moeten doen. Iemand anders kan dat niet voor jou doen. Je wilt het misschien op een gouden presenteerblaadje aangereikt krijgen, maar helaas, zo werkt het niet. Je zult het echt zelf moeten doen.

Dat geldt voor individuele personen, maar dat geldt ook voor teams (of groepen). Pas als de verandering van binnenuit komt, zal het een welkome en blijvende verandering zijn; een langetermijn-resultaat. Verandering die van buitenaf opgelegd of aangeleverd wordt, levert misschien op de korte termijn resultaat op, maar zal uiteindelijk niet tot een succesvolle verandering leiden.

In mijn coaching staan de begrippen zelfbewustzijn en kracht centraal. In het bijzonder vinden mensen die in aanraking komen met burn out of kanker de weg naar FocusOnMe.

Ik spar graag met leiders en leidinggevenden van organisaties: door de ruime ervaring in het (corporate) bedrijfsleven, als change manager en als coach ben ik de ideale partner om je visies, ideeën etc tegenaan te houden.

De aandacht voor het individu, waar FocusOnMe voor staat, komt op de eerste plaats. Ook in teamcoaching. Individuele trajecten en programma’s voor teams zijn dan ook altijd maatwerk. De reis naar het antwoord is afhankelijk van de vraag.

“Wat je zoekt, zoekt jou ook” (Rumi)

 

Social Media: