Lilian Smits

Ik ben coach/counseler op senior practitioner niveau voor vragen die te maken hebben met vastzitten, in beweging willen komen, een stapje voorwaarts willen maken.

Socrates zei: “Ik weet slechts één ding, dat ik niets weet”. Dat is ook mijn basis. Het niet-weten zorgt voor nieuwsgierigheid, oprechte en aandachtige interesse, zonder oordeel. Zo ben ik geen reisleider, maar een reisbegeleider. De route staat niet vast, de richting staat niet vast, het einddoel staat niet vast. Maar uiteindelijk kom uit je waar je moet zijn. Je in dat proces te begeleiden is mijn passie!

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven: in (interim) management functies, (senior) consultant functies en HR (directie) functies. Voor organisaties de ideale sparringpartner: een rugzak vol zakelijke ervaringen en vaardigheden gecombineerd met het vermogen om kritisch door te vragen, te confronteren op een respectvolle, oordeelloze manier. Ik verwijs je graag naar mijn CV voor meer informatie.

Ik ben opgeleid in de leer van LifeCoaching en Inclusive Coaching; ik richt me op heel de mens, diens context en diens ontwikkeling. En op heel het systeem (bijvoorbeeld: de organisatie), dienst context en diens ontwikkeling. Ik geloof in de holistische benadering: alles hangt met elkaar samen, beïnvloedt elkaar, heeft elkaar nodig: hart en hoofd, rede en gevoel, het fysieke lichaam en het energetische.

Ik werk vanaf begin 2009 als beroepscoach. Vanaf 2014 op senior practitioner niveau.

Ik ben door geaccrediteerde academies met een hoge kwaliteitsstandaard op post-HBO niveau opgeleid.

Mijn aanpak is verfrissend, in het hier en nu, warm en inspirerend.

Juist de combinatie van persoonlijke coaching en teamcoaching maakt het vak voor mij zo boeiend.

Mag ik je helpen om in beweging te komen? Ik begeleid je naar dáár waar je moet zijn, waar het pijn doet, maar waar het antwoord ligt. Ik breng je (weer) in contact met wie je bent.

IK NODIG JE VAN HARTE UIT; JE BENT WELKOM!

 

Social Media: