Executive Coaching

Mijn eigen intensieve ontwikkeling als coach en mijn “vlieguren” als coach vanaf begin 2009 kan ik toevoegen aan mijn persoonlijke ontwikkeling en ervaring van ruim 20 jaar (corporate) bedrijfsleven. Mijn rugzak is uitstekend gevuld om te begrijpen voor welke uitdagingen organisaties en hun leiders staan. Ik spreek de taal van de medewerker, van de leidinggevende, de adviseur, de manager en de leider. Niet in de laatste plaats omdat ik zelf al die rollen vervuld heb en ze nu in mijn coachpraktijk tegenkom. Dat alles maakt mij voor organisaties een deskundige business sparring partner.

Voor leiders is het prettig met een coach te werken die uit het bedrijfsleven komt. Ik heb zelf ervaren hoe het is en kan daardoor gemakkelijker aansluiting vinden. Ik breng veel relevante ervaringen en vaardigheden mee op het gebied van managen, leiden en begeleiden en dat maakt van mij de ideale sparringpartner voor de executive (en zijn team). Zeker ook als het gaat om verandermanagement, waarin ik aanvullend academisch geschoold ben.

Ik maak graag een vrijblijvende afspraak voor de kennismaking.

Een traject bestaat gewoonlijk uit 8 sessies, voorafgegaan door een intake. Meer of minder sessies is uiteraard ook mogelijk. Een sessie duurt ongeveer 90 minuten. Om zo min mogelijk gestoord te worden, werk ik het liefst in mijn praktijk in Amsterdam Oost. Gratis parkeergelegenheid is aanwezig. Maar het is ook mogelijk om ergens anders af te spreken.

Het is mogelijk om online een afspraak te maken. Bellen of e-mailen kan natuurlijk ook.

Social Media: