(Executive) Teamcoaching

Het is belangrijk om te weten dat in mijn aanpak het individu centraal staat. Ook als het gaat om teams. Persoonlijke coaching voor de individuele teamleden is dan ook altijd onderdeel van het programma. Dat geldt voor alle individuen, ook de leidinggevende, manager, leider.

In teamcoaching ligt mijn toegevoegde waarde vooral op het gebied van veranderen. Naast mijn coachopleidingen heb ik aan de Vrije Universiteit Verander Management gestudeerd. Ik heb veel met teams in grote organisatie-veranderingen  gewerkt. Veranderen is bewegen. Mijn doel is om mensen en organisaties in beweging te laten komen en ze in die beweging te begeleiden in het behalen van het veranderdoel. Mijn aanpak is altijd doelgericht. Coaching speelt een positieve rol bij veranderingen, omdat het zich bezighoudt met een leerproces; verandering vraagt om leren en ontwikkelen.

Teams willen of moeten om verschillende redenen in beweging komen: bijvoorbeeld vanwege functioneren, efficiëntie,  disharmonie, gebrek aan samenwerking, nieuwe samenstelling, nieuwe leider …. verzin het maar! Zoveel teams, zoveel redenen. Teamcoaching is dan ook altijd maatwerk.

Ik kom graag een keer langs om kennis te maken. We kunnen het dan wat uitgebreider hebben over mijn visie op teamcoaching en hoe mijn aanpak het team vooruit kan helpen.

Een afspraak kan online gemaakt worden. Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

Graag tot ziens!

Social Media: