organisaties

Coaching is een van de meest krachtige manieren om te leren. Ook organisaties beginnen steeds meer te beseffen dat het een uiterst effectieve en efficiënte ontwikkeltool is. Leiders en leidinggevenden ontdekken de kracht van coaching. Zij zijn zich reeds bewust van het belang van aandacht voor het individu. Zij willen dit doorzetten in hun organisatie. FocusOnMe voorziet in die behoefte: persoonlijke (executive) coaching en teamcoaching.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven: in (interim) management functies, (senior) consultant functies en HR (directie) functies. Ik spreek de taal van de leider, de leidinggevende en de medewerker.

Ik heb geleerd dat het voor executives belangrijk is dat ik begrijp waar het over gaat aan de top in een organisatie. Dat ik zelf ervaren heb hoe het is om te leiden.

Ik ben gefascineerd door de dynamiek tussen individuen in een team en tussen teams in een organisatie. Mensenwerk. Het gaat altijd om mensen, wat de behoeftevraag ook is.

De basis voor mijn coaching is inclusiveness: het gaat om alle elementen die het individu en/of het team aanraken: de ratio, de emotie, de functie, de taak, de context, de historie, de cultuur, etc.

Het is belangrijk om te weten dat, ook als het gaat om teamcoaching, het persoonlijk leren een grote plaats inneemt in mijn aanpak: individuele coaching van de teamleden zal altijd een onderdeel zijn. Van álle teamleden.

Afhankelijk van de vraag maak ik een programma op maat. Wat is het doel van jullie reis? Samenwerking? Verandering? Het onbesprokene bespreekbaar maken? Nieuw elan? De juiste mens op de juiste plek? Verantwoordelijkheden nemen?

FocusOnMe: Gun het uw organisatie!

Social Media: