LifeCoaching

FocusOnMe

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van coaching. Het is een van de meest effectieve manieren van ontwikkelen: groeien, leren, veranderen. Ontwikkeling is altijd mogelijk. Je hoeft het maar te willen. En soms is er moed voor nodig om die eerste stap te zetten.

Jij bent al halverwege die eerste stap: je bekijkt mijn website. Het is nu nog maar een kleine moeite om een afspraak te maken. Kom een keer langs. We kunnen elkaar ook online ontmoeten. Ik maak heel graag tijd voor je. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Mijn coaching is erop gericht jou in beweging te krijgen. De richting bepaal jij. Het doel ook. Belangrijke thema’s zijn zelfbewustzijn en kracht.

Mijn basis is niet-weten. Ik weet niets, jij weet alles. Innerlijk weet jij alles. Het is onze gezamenlijke taak je bewust te maken van dat innerlijke weten.

Die bewustwording is een mooie reis. De mooiste reis. Ik ben graag je reisbegeleider. Ik ben nu al nieuwsgierig naar waar die reis je gaat brengen. Geef jezelf die mooie reis cadeau: gun het jezelf!

Social Media: