Ik realiseer me dat 2014 al weer bijna ten einde loopt. Een bijzonder jaar …. In heel veel opzichten. Voor mij persoonlijk ook. Ik heb het gevoel dat ik dit jaar thuisgekomen ben. Dat ik weet wie ik ben en weet wat ik wil, dat ik weet wat mijn hart doet zingen. Vanuit dat weten heb ik dit jaar het roer om durven en kunnen gooien en ben ik mijn coachpraktijk begonnen.
Langzaam maar zeker heeft FocusOnMe een smoel gekregen: door het coachen (ik dank mijn cliënten met een diepe, diepe buiging), door de zeer intensieve en intense opleiding Dieper Coachen, door ontmoetingen met mensen die me geraakt hebben en door het uitproberen wat ik met dat hart dat zingt allemaal kan doen. Die “smoel” is nu ook voor jullie zichtbaar via mijn nieuwe website www.focusonme.nl
FocusOnMe is voor mijn gevoel nu echt wel „up”, maar nog niet „running”. Collega-coaches weten: volhouden, doorgaan, lange adem hebben. Het kan jaren duren. Voor de vraag: hoe maak ik van FocusOnMe een bloeiend bedrijf? heeft echter niemand een plan van aanpak op de plank liggen. Ik zal het dan toch écht zelf moeten doen, schrijf ik met een glimlach op mijn lippen. Dat hou ik mijn cliënten ook altijd voor.
Wat ik wel kan doen is hulp vragen. Wie wil mij helpen om van FocusOnMe een bloeiend bedrijf te maken? Wat heb ik te bieden: van al die tienduizenden mensen in Nederland die zich coach noemen, ben ik één van de ongeveer 300 geregistreerde en gecertificeerde coaches op senior practitioner niveau. Ik heb zo’n 5 jaar ervaring als coach en ruim 20 jaar, ook op directieniveau, in het (corporate) bedrijfsleven. Maar bovenal ken ik mezelf, ik ken mijn schaduwkanten en mijn monsters en daardoor ben ik in staat om het tijdens het coachen niet over mezelf te laten gaan en kan ik er volledig voor mijn cliënt zijn. Zonder oordeel en met 100% aandacht. Of het nou om persoonlijke coaching of teamcoaching gaat. Kijk even op www.focusonme.nl voor meer informatie en ik ben blij met elk kennismakingsgesprek: met jou, je vrienden, je collega’s, je werkgever ….

Zoals ik deze week goed voor mezelf zorg, is dat ook mijn wens voor jou:
Zorg goed voor jezelf!